Tallers de desarmament amb els i les alumnes dels instituts de La Vall d’Uixó

  26 gener, 2021
 Lloc: IES de La Vall d'Uixó
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Vall d'Uixó
 Tipus d'esdeveniment:

Els propers 26, 27 i 28 de gener, el Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza un seguit de tallers adreçats als i les alumnes dels IES de la Vall d’Uixó, en motiu de la celebració del DENIP, el Dia escolar de la Noviolència i la Pau.

En els tallers, membres i col·laboradores del Centre Delàs oferiran a els i les alumnes una aproximació als conceptes de pau, violència, conflicte, militarisme i desarmament, amb especial menció a les armes nuclears, aprofitant la recent entrada en vigor del Tractat de Prohibició de les Armes Nuclears.

Els tallers volen ser un espai dinamic amb la participació de l’alumnat per a la construcció col·lectiva dels coneixements. Així mateix, inclouen el visionat d’un curt vídeo que ens ha dedicat des del Japó el Secretari General d’una de les principals asociacions de supervivents de la bomba atómica, els anomenats hibakusha.

Els tallers, organitzats pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó, formen part de l’àmplia programació d’activitats que celebra La Vall d’Uixó aquests dies amb motiu del DENIP, el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.