“Comercio de armas e industria militar. ¿Es posible controlar el tráfico de armas?”, Jordi Calvo a les jornades “En el foco. Mercados globales que matan” en Gasteiz

  27 octubre, 2021
 Lloc: Palacio de Congresos Europa (Vitoria-Gasteiz)
 Organitza: Servicio de Cooperación al Desarrollo del Ayuntamiento de Vitoria-Gasteiz
 Tipus d'esdeveniment:

Hi ha una regulació internacional per al comerç d’armes, una posició comuna a la UE i una llei nacional que prohibeix la venda d’armes a països en conflicte o on es vulneren els drets humans, però, cada any, a l’almenys un 20% de l’armament té com a destinació aquests països. Com és possible? Qui és responsable?

En el marc de les jornades “En el foco. Mercados globales que matan”, el proper dimecres 27 d’octubre, Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, oferirà la ponència “Comercio de armas e industria militar. ¿Es posible controlar el tráfico de armas?”. L’acte el presentarà Boni Cantero Sevilla, directora de Departament de Polítiques Socials, Gent Gran i Infància.

Les jornades “En el foco. Mercados globales que matan”, que tindran lloc del 25 a el 28 d’octubre al Palacio de Congresos Europa de Gasteiz, estan organitzades pel Servei de Cooperació a al Desenvolupament de l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz i centrades aquest any en analitzar els conflictes internacionals actuals afectats pel comerç d’armes o l’explotació dels recursos naturals i els seus efectes en les persones més vulnerables. I per a això comptaran també amb la participació de les fotoperiodistes Anna Surynach i Judith Prat.

L’accés a l’acte és lliure, fins a completar aforament, el 27/10/2021 des 19:30-21:30 (l’hora de finalització és aproximada).

Podéis consultar aquí el programa completo.

Les jornades es podran seguir en directe també a través de Youtube: