“La participación de las mujeres en el centro de la agenda: de víctimas a agentes de cambio”, 2a sessió del Cicle de Webinars “20 años de la Agenda Mujeres, Paz y Seguridad: balance y propuestas para una paz feminista”

  13 novembre, 2020
 Lloc: Zoom
 Organitza: WILPF España, Alianza por la Solidaridad, el Centre Delàs, CEIPAZ, Escola de Cultura de Pau, Fundació SIP, ICIP i Universidad de Málaga
 Tipus d'esdeveniment:

Quines són les principals barreres per a la participació efectiva de les dones en els processos de pau? Quins han estat els impactes i aportacions d’aquesta participació? Com traslladar les aportacions locals de les dones a la taula de negociacions formal? Són les estructures de participació adequades per garantir la participació de les dones? Quines són les propostes des de les organitzacions de dones feministes pacifistes? Sobre aquestes preguntes pivotarà la segona sessió del Cicle de Webinars “20 años de la Agenda Mujeres, Paz y Seguridad: balance y propuestas para una paz feminista” que organitza WILPF España amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, entre d’altres centres i entitats, a la qual et pots apuntar clicant aquí.

Comptarem amb les intervencions de:

Clemencia Carabalí. Lideresa afrocolombiana i Defensora de Drets de les Dones. Colòmbia.
Pamela Urrutia. Investigadora de l’Escola de Cultura de Pau sobre conflictes i pau a la regió MENA. Integrant de WILPF España.
Soraida Hussein. Responsable d’Incidència Política de Alianza por la Solidaridad a Palestina.

Moderarà la sessió:

Maria Salvador López. Responsable de Drets de les Dones. Alianza por la Solidaridad.

Més informació sobre la sessió i sobre el Cicle a la web de WILPF Espanya.