Projecció de “Mediterráneo” i col·loqui en una sessió especial del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés en Cines LYS de València

  16 novembre, 2021
 Lloc: Cines LYS (Passeig de Russafa, 3, 46002 València)
 Organitza: VI Festival Cinema Ciutadà Compromés amb la col·laboració del Cines LYS
 Tipus d'esdeveniment:

El VI Festival Cinema Ciutadà Compromés organitza el pròxim 16 de novembre a les 20:30 hores, amb la col·laboració dels Cines LYS, una sessió especial de projecció de l’últim film de Marcel Barrena “Mediterráneo” amb un col·loqui amb activistes i expertes, entre els què s’hi troben el col·laborador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Rafael González Ferrandis, i el membre investigador del Centre Delàs, Edgard Vega.

“Mediterráneo” fa un viatge cap als inicis de l’organització Open Arms, que neix del viatge que el setembre de 2015 van emprendre Oscar Camps i Gerard Canals a Grècia.

El Festival ha realitzat una compra col·lectiva, aconseguint un preu especial de l’entrada per 5 euros (el preu habitual és de 8,50 euros) gràcies a les sinergies entre el FCCC2021 i els Cinemes LYS.

Per reservar la teua entrada i mantindre’t informada o informat del Festival, utilitza el següent formulari d’inscripció: https://bit.ly/Mediterráneo-16-11-2021-FCCC2021 (a la porta del LYS et podràs acreditar ( des de les 20:15h.) per abonar i arreplegar la teua entrada reservada).

La sessió comptarà per a la presentació i col·loqui posterior amb la participació de:

  • Jose Ignacio Pastor, president d’ACICOM i director del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés – Presentació
  • Rafael González Ferrandis, sociòleg, col·laborador amb el Centre Delàs
  • Edgard Vega Vargas, membre investigador del Centre Delàs i membre de la junta directiva de la Coordinadora Valenciana de ONGd (CVONG)
  • Moses Von Kallon, membre de l’Associació «AQUARIUS Supervivientes»

Per a més informació visiteu la pàgina d’ACICOM.