21/11/2022

Publicat en Barcelona

El model de seguretat hegemònic i experiències de seguretat alternativa, a debat a Barcelona el 24 de novembre

Quins nous escenaris es presenten per a la seguretat després de la guerra a Ucraïna? Com abordar les violències des de les perifèries? Quin és el paper del municipalisme i la societat civil en la construcció de pau?  Són algunes de les qüestions que centraran les ponències i debats que tindran lloc a les Jornades anuals del Centre Delàs d’Estudis per la Pau que enguany organitza en col·laboració amb l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’International Peace Bureau.

Les Jornades “Una altra seguretat és possible i urgent” comptaran amb reconeguts ponents d’entitats de referència i d’administracions de diferents païsosRafael Poch-de-Feliu (periodista i professor de Relacions Internacionals), Laia Soldevila (periodista i una de les editores de CRÍTIC), Ana Barrero (directora de la Fundació Cultura de Pau i presidenta de AIPAZ), Dagauh Komenan (historiador especialista en Relacions Internacionals), Carles Feixa (doctor especialista en cultures juvenils, investigador principal del projecte TRANSGANG), Oscar Escobar (alcalde de Palmira, Colòmbia, i impulsor del projecte Pazos; ciutat candidata a premi de pau CGLU 2022), Paulo Moraes (Secretari Executiu de Seguretat Ciutadana a Recife, Brasil; ciutat candidata a premi de pau CGLU 2022), Tica Font (investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau).

L’acte que tindrà lloc l’Auditori Blanquerna de Barcelona a les 17:30h, està organitzat pel Centre Delàs amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, i és obert a tots els públics, tot i que es demana formalitzar una inscripció prèvia en aquest enllaç.

Dia i hora: dijous 24 de novembre a les 17:30 hores

Lloc: Auditori Blanquerna de Barcelona (c/ Valldonzella, 12 08001 Barcelona)

Més informació i programa complet aquí.

Consulta els perfils dels ponents aquí.

20221124 JornadesCentreDelas UnaAltraSeguretatEsPossible Barcelona CAT DEF baixa

Per a més informació i entrevistes:

Maria Vazquez (mvazquez@centredelas.org / 934411947 / 633561498)Publicacions Relacionades