Roda de Premsa: Presentació de la campanya “Desmilitaritzem l’educació: desmilitaritzem Expojove”

Diverses organitzacions pacifistes, antimilitaristes, sindicats d’ensenyament, d’estudiants, associacions de mestres, i de pares i mares han encetat una campanya per exigir la desaparició de l’exèrcit i altres cossos armats de la fira infantil i juvenil Expojove des d’una perspectiva antimilitarista, d’educació en valors i de foment de la cultura de la pau. Això com a un primer pas més urgent i concret d’una campanya més ampla contra la presència de les institucions i els continguts militars als espais educatius: desmilitaritzem l’educació.

Las persones asistentes expondrán las diferentes actuaciones que llevarán a cabo y las razones que las han impulsado a organizar la campaña, los apoyos con que cuentan, y las propuestas que quieren comunicar tanto en la comunidad educativa y la sociedad valenciana en general, como a los representantes institucionales relevantes en estas cuestiones.

Data i hora: Dimarts 17 d’octubre de 2017 a les 12:00 hores.

Lloc: Col·legi Major Rector Peset (Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4, 46001 Valencia)Contacte: Carlos Pérez, Antimilitaristes MOC-València (627 064 818); Edgard Vega, Centre Delàs d’Estudis per la Pau (628877006).Publicacions Relacionades