Debat “Common Security, The New Agenda for Peace, and the Pact for the Future: Redefining Security for the 21st Century” en el marc de la Cimera del Futur de l’ONU a Nova York

  21 setembre, 2024
 Lloc: Oficina a Nova York de Rosa Luxemburg Foundation
 Organitza: GCOMS i IPB amb la col·laboració del Centre Delàs
 Tipus d'esdeveniment:

La Campanya global sobre la Despesa Militar (GCOMS) i l’International Peace Bureau (IPB) participaran a la Cimera del Futur de l’ONU aquest setembre a Nova York, organitzant-hi dos esdeveniments. Aquests debats reuniran els responsables polítics, la societat civil i els defensors de la pau per explorar el desarmament nuclear, la seguretat comuna i la Nova Agenda per a la Pau de les Nacions Unides.

El segon esdeveniment que organitzen la campanya GCOMS i l’IPB amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, a Nova York tindrà lloc el dissabte 21 de setembre (13:15 EDT | 7:15 CEST) se centrarà en la seguretat comuna i la nova agenda per a la pau, oferint un espai crític per reflexionar sobre els reptes de seguretat en un món multipolar i fragmentat.

Aquest esdeveniment comptarà amb la participació d’experts que exploraran els principis de la seguretat comuna, tal com es descriu a l’informe de la societat civil Common Security 2022: For Our Shared Future, juntament amb les recomanacions de l’ONU a la Nova Agenda per a la Pau. Els participants aprofundiran en com aquests marcs poden donar forma al futur de la governança i la seguretat globals.

L’acte tindrà lloc a l’oficina a Nova York de Rosa Luxemburg Foundation (275 Madison Ave, New York) i es podrà seguir també per Zoom.

Podeu consultar-ne tots els detalls i fer-ne la inscripció aquí: https://demilitarize.org/media_news/gcoms-and-ipb-at-the-summit-of-the-future/