Fes-te col·laborador/a

La independència del Centre Delàs no seria possible sense la recerca i activisme altruista de les seves col·laboradores i el suport econòmic dels seus socis i sòcies.

Al Centre Delàs volem i necessitem ser més per fer més informes, per fer més articles, més entrevistes, més conferències i més activitats de divulgació, sensibilització i incidència política.

Sabem que som com David contra Goliat, el complex militar-industrial és fort i poderós, però la nostra crítica com a mínim incomoda als que es beneficien del negoci de les armes i la guerra. Per mantenir i créixer en activitats i base social, et necessitem.

Com col·laborar amb el Centre Delàs?

Sumant-te a un dels nostres grups de recerca i anàlisi -els nostres investigadors són voluntaris-. Fem una reunió mensual del Grup de Treball del Centre i diverses reunions de les temàtiques que es treballen en cada moment.

Les línies de recerca actuals són els següents:

Armament nuclear
Comerç d’armes
Despesa militar
Empreses militars i de seguretat privada
Finançament de les armes
Forces Armades
Gènere i cultura militar
Indústria i R+D militar
Militarització de fronteres
Militarisme i crisi ambiental
Noves armes i militarització
Operacions militars a l’exterior
Pau i noviolència
Seguretat i defensa
Terrorisme

Les persones investigadores del Centre Delàs són per definició sòcies de l’entitat de ple dret un cop hagin sigut acceptades per l’assemblea, independentment de la seva contribució econòmica. Pots ser investigadora i col·laboradora  i a més sòcia del Centre Delàs i participar dels espais de decisió de l’entitat.

Una altra forma de col·laborar amb nosaltres és triar-nos per fer les teves pràctiques d’estudis i sumar-te així a l’equip de persones que treballen dia a dia al Centre Delàs.

· Recerca per la pau, sobre armamentisme i militarisme
· Traduccions
· Campanyes i accions d’incidència i sensibilització
· Comunicació i divulgació
· Suport administratiu

Ajuda'ns a construir un món desarmat!