Recursos educatius

El Centre Delàs ha elaborat un recurs per tal de treballar el tema de les migracions, els murs fronterers i el dret al moviment en espais educatius. En aquesta guia es poden trobar diferents continguts amb algunes de les recerques relacionades amb els murs i les migracions, i un joc (Breakout) que es pot fer servir en format online per treballar a les aules així com una guia per a docents.
Aquest recurs permet treballar una temàtica complexa d’una forma didàctica alhora que s’aprofundeix en conceptes que es relacionen amb les migracions. Tots els materials són totalment gratuïts i estan publicats en obert.

Podeu descarregar la guia aquí.

Aquesta guia didàctica ha sigut elaborada pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau en el marc del projecte “València per la Pau III”, del Fons Valencià per la Solidaritat en conveni amb la Diputació de València.” Aquest material pretén donar suport a la comunitat educativa en general, i a professorat i talleristes interessades en temàtiques de pau, guerres i desarmament, en particular. També servirà per articular una sèrie de tallers d’educació per la pau que formen part d’aquesta actuació, aportant propostes d’activitats dirigides a joves de primària, preferiblement de l’últim cicle (10 a 12 anys).

Podeu descarregar la guia aquí.