Fes-te soci/a

Els últims anys han sigut especialment complicats, les nostres vides s’han vist travessades per la COVID-19, i aquest fet ha promogut que moltes persones s’adonin que cal que donem prioritat a un altre model de seguretat, basat en protegir les persones.

És per això que et convidem a participar de la construcció d’una alternativa pacifista, sent soci/a de la nostra entitat. A més, també tindràs la possibilitat de regalar una quota d’associat/da a una altra persona. Si ho prefereixes, també pots fer-nos suport puntual.

Des del Centre Delàs d’Estudis per la Pau portem més de 20 anys treballant de forma independent per la pau i el desarmament. Per a nosaltres és vital la teva col·laboració per poder seguir investigant i sensibilitzant sobre els efectes perversos de les armes i el militarisme, amb el major grau de qualitat i, sobretot, mantenint la nostra independència, vital per poder realitzar la nostra tasca de denúncia.

Suma’t-hi, per reforçar la nostra base social i capacitat d’incidència política per tal d’aconseguir que el nostre treball per la pau arribi més lluny.

Com a sòcia o soci del Centre Delàs, et mantindrem informada i et farem partícip de les nostres activitats i campanyes i tindràs:

 • Subscripció al butlletí electrònic mensual
 • Descomptes en totes les nostres publicacions en format físic
 • Dret a participar en les assemblees anuals i extraordinàries com a membre de ple dret de l’entitat
 • Amb una col·laboració mensual superior a 10 euros, rebràs dos de les nostres últimes publicacions a domicili en format físic a l’any
 • I sobretot! Fer costat a una entitat independent perquè puguem continuar investigant, treballant en la difusió i denunciant els efectes perversos del militarisme i de les armes.

Ajuda’ns a continuar treballant per la pau!

Suport puntual

Si no pots fer-te sòcia en aquest moment però vols contribuir a reforçar la nostra tasca, pots donar el teu suport puntual fent un ingrés o transferència al següent compte corrent:

Triodos Bank (IBAN): ES49 1491-0001-21-2002276521 També pots fer una aportació econòmica enviant un xec nominatiu en favor de “Centre Delàs” a la nostra seu social (C/. Erasme de Janer, 8, entresòl – despatx 9, 08001 – Barcelona).

Què fem amb la teva aportació?

Amb la teva aportació podem continuar fent recerca sobre pau i desarmament, publicant llibres i informes per després poder realitzar materials i activitats de divulgació i sensibilització, així com d’incidència política.

A més aportacions més publicacions podem realitzar i més incidirem en la nostra societat per generar canvis cap a un món més equitatiu, més desarmat i més pacífic.

Pot consultar les nostres memòries d’activitat, any per any, aquí.

Com ens financem?

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau es finança principalment amb subvencions d’administracions públiques, presentant projectes de recerca i anàlisi sobre diferents aspectes relacionats amb el militarisme, l’armamentisme i la construcció de pau. D’aquesta manera ens assegurem que podem mantenir la nostra independència en la recerca i la divulgació.

A més, també rebem puntualment subvencions d’ens privats, com poden ser campanyes concretes a nivell nacional o internacional, per tal de desenvolupar tasques relacionades amb aquestes.

El Centre Delàs també rep donacions puntuals lligades a alguna de les campanyes com Banca Armada o Objecció Fiscal a la Despesa Militar, entre d’altres.

Com NO ens financem?

El Centre Delàs no acceptem rebre subvencions ni cap tipus de suport econòmic en els casos en què aquestes posin en risc la nostra independència, contradiguin els nostres valors o que provinguin d’entitats que contribueixen a la violència que volem eliminar.

No acceptem suport de les administracions o governs que pretenguin decidir ni el nostre discurs, ni els nostres objectius ni les nostres activitats
No acceptem suport de fundacions de bancs ni de cap entitat financera no ètica
No acceptem suport d’empreses vinculades amb les causes estructurals de la violència i la guerra
No acceptem suport de fundacions de filantrops que s’han enriquit amb activitats reprovables des d’un punt de vista ètic
No acceptem suport de cap persona o entitat que promogui directa o indirectament el racisme, la violència de gènere o la crisi climàtica

Així ens vam finançar el 2020:

Suma’t a la pau!

  Quota anual

  Periodicitat pagament

  Dades personals

  Indica l'idioma dels materials de treball que rebràs

  Dades bancàries

  Comentaris

  He llegit i accepto la política de privacitat
  Clàusula de recollida de dades.