Uneix-te al Centre Delàs

La independència del Centre Delàs no seria possible sense la recerca i activisme altruista de les seves col·laboradores i el suport econòmic dels seus socis i sòcies.

Al Centre Delàs volem i necessitem ser més per fer més informes, per fer més articles, més entrevistes, més conferències i més activitats de divulgació, sensibilització i incidència política.

Sabem que som com David contra Goliat; el complex militar-industrial és fort i poderós, però la nostra crítica com a mínim incomoda, i molt, als que es beneficien del negoci de les armes i la guerra. Per mantenir i créixer en activitats i base social, necessitem el teu suport.

Som ONG Declarada d’Utilitat Pública, cosa que implica una sèrie de beneficis fiscals per a totes aquelles persones que col·laboreu amb nosaltres. La teva quota de soci/sòcia i de donacions puntuals pots deduir-la a la declaració de l’IRPF un 80% sobre els primers 150 euros, i un 35% sobre el que excedeixi aquesta quantitat (percentatge que puja al 40% si és el tercer any que dones a la mateixa entitat i cada donació ha estat igual o superior a la de l’any anterior).

Les maneres de donar suport econòmic al Centre Delàs són les següents:

Fent-te soci/a

 • Quota zero, per persones col·laboradores amb impossibilitat de fer una contribució econòmica
 • Quota mínima (1€ mensual) per persones aturades, joves, estudiants, jubilades o amb altres situacions que limiten la seva capacitat econòmica
 • Quota bàsica (6€ mensuals)
 • Quota ampliada (10€ mensuals-120€ anuals)
 • Altres quotes

Aquests són els avantatges de fer-se sòcia:

 • Si et fas soci ara t’obsequiarem amb un dels últims llibres que hem publicat de la teva elecció
 • Rebràs informació punctual de l’entitat
 • TIndràs descomptes en totes les nostres publicacions en format de llibre físic
 • Tens dret a participar en les assemblees anuals i extraordinàries com a membre de ple dret de l’entitat
 • Amb una col·laboració anual superior a 120 euros, rebràs dos informes a domicili en format físic.
 • Et pots deduir el 80% de la teva quota de soci/sòcia i donacions puntuals a la declaració de l’IRPF
I sobretot, fer costat a una entitat independent perquè puguem continuar investigant, treballant en la difusió i denunciant els efectes perversos del militarisme i de les armes.

Fent un donatiu puntual

 • Fent una transferència a, núm. compte: Triodos Bank (IBAN): ES49 1491-0001-21-2002276521
 • També pots fer una aportació econòmica enviant un xec nominatiu en favor de “Associació Centre Delàs d’Estudis per la Pau” a la nostra seu social (C/. Bisbe Laguarga, 4, baixos 2, 08001 – Barcelona)
Què fem amb la teva aportació?

Amb la teva aportació podem continuar fent recerca sobre pau i desarmament, publicant llibres i informes per després poder realitzar materials i activitats de divulgació i sensibilització, així com d’incidència política.

A més aportacions més publicacions podem realitzar i més incidirem en la nostra societat per generar canvis cap a un món més equitatiu, més desarmat i més pacífic.

Pot consultar les nostres memòries d’activitat, any per any, aquí.

Com ens financem?

Ens financem principalment amb subvencions d’administracions públiques, presentant projectes de recerca i anàlisi sobre diferents aspectes relacionats amb el militarisme, l’armamentisme i la construcció de pau. D’aquesta manera ens assegurem que podem mantenir la nostra independència en la recerca i la divulgació.

A més, també rebem puntualment subvencions d’ens privats, com poden ser campanyes concretes a nivell nacional o internacional, per tal de desenvolupar tasques relacionades amb aquestes.

Al voltant del 10-15% dels nostres ingressos anuals provenen de les quotes de socis/es i donacions.

Pots consultar les nostres memòries econòmiques, any per any, aquí.

Com NO ens financem?

El Centre Delàs no acceptem rebre subvencions ni cap tipus de suport econòmic en els casos en què aquestes posin en risc la nostra independència, contradiguin els nostres valors o que provinguin d’entitats que contribueixen a la violència que volem eliminar.

No acceptem suport de les administracions o governs que pretenguin decidir ni el nostre discurs, ni els nostres objectius ni les nostres activitats
No acceptem suport de fundacions de bancs ni de cap entitat financera no ètica
No acceptem suport d’empreses vinculades amb les causes estructurals de la violència i la guerra
No acceptem suport de fundacions de filantrops que s’han enriquit amb activitats reprovables des d’un punt de vista ètic
No acceptem suport de cap persona o entitat que promogui directa o indirectament el racisme, la violència de gènere o la crisi climàtica