La UOC i el Centre Delàs presenten un “escape room” sobre la construcció de murs a les fronteres europees

La UOC i el Centre Delàs presenten un “escape room” sobre la construcció de murs a les fronteres europees

El dissabte 24 d’abril, la Universitat Oberta de Catalunya i el Centre Delàs d’Estudis per la Pau presenten un escape room per tal de treballar la divulgació i el coneixement sobre la construcció de murs a les fronteres europees. El joc, preparat per treballar amb joves d’entre 12 i 18 anys, pretén transmetre un tema tan complex com la militarització de fronteres d’una manera lúdica i entenedora.

Aquest escape room, sota el títol de “Stop Muros”, ha estat dissenyat pel grup de recerca GAME de l’UOC, amb la col·laboració del Centre Delàs. S’inicia amb un vídeo en el qual s’exposen diferents conceptes i, a partir d’aquí, es plantegen una sèrie d’enigmes relacionats amb aquests temes que l’alumnat ha de resoldre.

Stop muros”, compta amb una versió física i un altra online, en la qual, per obtenir la victòria, els equips han de transitar pel concepte de frontera en una societat globalitzada i travessar els murs físics, mentals i virtuals.

La guia dirigida a professors per poder realitzar el breakout es trobarà aviat disponible a la web del Centre Delàs.Publicacions Relacionades
 26/04/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!