Barcelona acollirà el II World Peace Congress aquesta tardor, tres dies de debat i treball en xarxa per la pau: “(Re)imagine our world. Action for peace and justice”

Barcelona acollirà el II World Peace Congress aquesta tardor, tres dies de debat i treball en xarxa per la pau: “(Re)imagine our world. Action for peace and justice”

Fa uns mesos, l’International Peace Bureau anunciava el Segon Congrés Mundial de la Pau (World Peace Congress) que se celebrarà a Barcelona aquesta tardor, ​​del 15 al 17 d’octubre, i que comptarà amb l’ICIP com a coorganitzador. El Centre Delàs d’Estudis per la Pau participa en l’organització d’aquest congrés internacional junt a les principals entitats de pau catalanes, de la mà de l’Escola de Cultura de Pau, la Universitat Internacional de la Pau, Fundipau, Justícia i Pau, Novact, Lafede.cat, entre d’altres.

Més de 50 organitzacions i xarxes de pau catalanes, espanyoles i internacionals estan implicades en els preparatoris d’aquesta trobada que reunirà una àmplia varietat d’expertes, activistes i defensores d’arreu en tres jornades de diàleg, debat, tallers i seminaris que acollirà el CCCB de Barcelona. Els ponents provinents de tot tipus de disciplines i procedències, inclosos veurs expertes reconegudes internacionalment i veus de base, asseguraran la participació d’organitzacions de pau, grups feministes i de drets civils, sindicats laborals, ecologistes, educadors, líders religiosos i espirituals, treballadors del desenvolupament, defensors dels drets humans i molts més.

Entre els ponents ja confirmats hi ha expertes i activistes reconegudes interancionalment com són Noam Chomsky, Vandana Shiva, Jody Williams, Martin Chungong, Wada Masako o Beatrice Fihn.

L’esborrany del programa ja es pot consultar en la web de l’esdeveniment. També podeu seguir totes les novetats i esdeveniments relacionats amb el congrés i participar activament mentre ens preparem per a la trobada a Barcelona, a través de diferents plataformes:

Web: www.ipb2021.barcelona 

Facebook: www.facebook.com/IPBWPC o @IPBWPC

Twitter: www.twitter.com/IPBWPC2021 o @IPBWPC2021

Instagram: www.instagram.com/intpeacebureau o @intpeacebureau

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/international-peace-bureau Publicacions Relacionades
 16/03/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!