Barcelona avança cap al II World Peace Congress que l’IPB prepara per al 15, 16 i 17 d’octubre

Barcelona avança cap al II World Peace Congress que l’IPB prepara per al 15, 16 i 17 d’octubre

La segona edició del World Peace Congress ja s’apropa i l’International Peace Bureau (IPB), junt amb les entitats i organitzacions col·laboradores internacionals, regionals i locals, entre les quals hi ha el Centre Delàs d’Estudis per la Pau; està treballant per a oferir tres jornades completes de debat, conferències, tallers i seminaris de treball, per al moviment de pau internacional. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Blanquerna – Universitat Ramón Llull, són els espais que acolliran aquesta trobada internacional al centre de Barcelona.

Noam Chomsky, Vandana Shiva, Jody Williams o Jeremy Corbyn, són algunes de les internacionalment reconegudes veus que ja es poden llegir a l’últim esborrany del programa, que ja es pot consultar a la web del World Peace Congress.

Les inscripcions ja estan obertes per a aquest esdeveniment del moviment per la pau que es podrà seguir tant de forma presencial com virtual.

Podeu seguir totes les novetats i esdeveniments relacionats amb el congrés i participar activament mentre ens preparem per a la trobada a Barcelona, a través de diferents plataformes:

Web: www.ipb2021.barcelona 

Facebook: www.facebook.com/IPBWPC o @IPBWPC

Twitter: www.twitter.com/IPBWPC2021 o @IPBWPC2021

Instagram: www.instagram.com/intpeacebureau o @intpeacebureau

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/international-peace-bureau Publicacions Relacionades
 08/06/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!