El Centre Delàs continua consolidant la tasca de la seva delegació valenciana i inaugura oficina a La Vall d’Uixó

El Centre Delàs continua consolidant la tasca de la seva delegació valenciana i inaugura oficina a La Vall d’Uixó

Aquest passat mes de desembre les membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau al País Valencià han inaugurat la nova seu de l’entitat que acull La Vall d’Uixó, fruit d’un conveni de col·laboració entre l’ajuntament de la localitat i el Centre signat recentment. La nova seu i l’espai de treball i trobada, incrementa la consolidació de la delegació valenciana de l’entitat que continua creixent i augmentat la seva activitat a València i Castelló.

Aquesta nova oficina acull el treball del grup valencià, actiu des de fa anys, a més de comptar de manera permanent amb una part de l’equip tècnic del Centre, estant en constant connexió amb l’oficina central de Barcelona. S’impulsaran de manera  especial activitats de recerca, acció i educació per la pau i el desarmament en la localitat i en tot el territori valencià, en col·laboració amb entitats i col·lectius locals.

A més, el passat 18 de setembre membres del Centre Delàs es va incorporar a la Coordinadora Valenciana de ONGD (CVONGD) i Edgard Vega, membre del Centre Delàs, va passar a ser membre de la Junta Directiva de la CVONGD.Publicacions Relacionades
 22/12/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!