El Centre Delàs dóna suport a la campanya de Desmilitaritzem l’Educació: “Centres Objectors”

El Centre Delàs dóna suport a la campanya de Desmilitaritzem l’Educació: “Centres Objectors”

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau vol animar a la comunitat educativa a afegir-se a la campanya “Centres Objectors”, engegada per la plataforma Desmilitaritzem l’Educació, de la qual el Centre n’és membre actiu, en el marc del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau. La campanya, que busca generar una xarxa de centres educatius que declari aquests espais lliures d’armes, pretén deixar de normalitzar l’entrada d’armes a les escoles, un espai que, es considera ha de ser defensor dels valors de la pau i generador de pensament crític, tots dos valors que defensa i comparteix el Centre Delàs d’Estudis per la Pau.

És per aquesta qüestió que, tot i que el Centre Delàs no és un centre educatiu, vol manifestar el seu suport a la campanya iniciada per la plataforma i animar a tota la comunitat educativa a sumar-s’hi, contribuint a treballar continguts i valors relacionats amb la cultura de pau i crítics amb l’actual model militarista.

Per a saber més sobre la campanya i afegir-vos-hi, visiteu la web de la campanya Desmilitaritzem l’Educació.Publicacions Relacionades
 28/01/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!