El Centre Delàs participa a la trobada de la campanya en suport del TPAN a Madrid

El Centre Delàs participa a la trobada de la campanya en suport del TPAN a Madrid

El passat dilluns 17 d’octubre, dos membres del Centre Delàs, Tica Font i Quique Sánchez, van participar de la trobada de la campanya espanyola en suport del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears (TPAN), que va tenir lloc a la seu de Greenpeace a Madrid.

La reunió va servir per avaluar la feina feta l’últim any en el marc de la campanya mensual ‘Deu raons per signar el TPAN’, que ha unit 25 ONGs de tot l’estat per fer incidència i sensibilització dirigida a aconseguir suports polítics i socials al TPAN que puguin desembocar a la signatura i ratificació del tractat internacional per part d’Espanya. Després de repassar les fites de la campanya, incloent-hi els articles publicats a premsa cada mes, la roda de premsa organitzada per commemorar el primer aniversari de l’entrada en vigor del TPAN i les cartes enviades al Govern, es van analitzar les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces de la campanya. Finalment es van traçar els objectius per als propers tres anys i l’estratègia per assolir-los, que passarà per una refundació de la campanya que aconsegueixi unir més esforços i ampliar-ne l’impacte social i polític.

La campanya espanyola va ser impulsada per WILPF (Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat), la xarxa espanyola d¡investigació per la pau AIPAZ i el Centre Delàs, i actualment reuneix més d’una vintena d’entitats de pau, ecologistes i per la justícia global de tot l’Estat espanyol.Publicacions Relacionades
 19/10/2022

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!