El Centre Delàs participa de l’organització del III Congrés d’Educació per la Pau de La Vall d’Uixó que enguany se centrarà en la importància del pacifisme per a una educació crítica i transformadora

El Centre Delàs participa de l’organització del III Congrés d’Educació per la Pau de La Vall d’Uixó que enguany se centrarà en la importància del pacifisme per a una educació crítica i transformadora

El passat dimecres 20 de maig es va presentar a La Vall d’Uixó el programa de la tercera edició del Congrés d’Educació per la Pau que tindrà lloc a la localitat castellonenca el matí del pròxim dissabte 5 de juny.

“L’Educació per la Pau i el Moviment per la Pau, la importància del pacifisme per a una educació crítica i transformadora” és el títol d’aquest III Congrés d’Educació per la Pau de La Vall d’Uixó que acollirà expertes i activistes com la reconeguda defensora dels drets humans a la frontera, Helena Maleno, o l’experta en les interrelacions de gènere i cultura de pau, Carmen Magallón, entre d’altres.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de La Vall d’Uixò amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, la Càtedra UNESCO de Filosofia per la Pau de la Universitat Jaume I i l’International Peace Bureau. Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs, va participar aquest dimecres en l’acte de presentació del Congrés al copstat de representants de la Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Educació del consistori.

La delegació valenciana del Centre Delàs porta anys implicada en el projecte que es va iniciar per difondre els valors de la pau, la convivència, la solidaritat, la integració, la resolució pacífica de conflictes i el respecte. L’última edició va retre homenatge a Vicent Martínez Guzmán, un dels referents del pacifisme a l’Estat espanyol que ens va deixar el 2018, i que va ser qui va proposar la iniciativa.

Aquí podeu consultar tots els detalls i el programa complet del Congrés.Publicacions Relacionades
 19/05/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!