El Centre Delàs participa en les Jornades d’AIPAZ que enguany celebren els 25 anys de treball de la xarxa de pau

El Centre Delàs participa en les Jornades d’AIPAZ que enguany celebren els 25 anys de treball de la xarxa de pau

Les Jornades Anuals d’AIPAZ 2022 van celebrar una edició amb caràcter especial ja que es compleix el 25è aniversari de l’associació. L’esdeveniment va tenir lloc els dies 10 i 11 de novembre a Saragossa i va reunir un centenar de persones.

Per a la celebració, AIPAZ va programar les jornades en torn als avenços, retrocessos i reptes que la Cultura de Pau ha viscut aquests darrers 25 anys amb l’objectiu d’analitzar, reflexionar i elaborar propostes de manera conjunta sobre l’agenda de pau. Així com, intercanviar informació sobre els treballs, les investigacions i les activitats que s’estan duent a terme des dels diferents centres per tal d’afavorir la col·laboració entre ells.

Tica Font i Pere Ortega, investigadors del Centre Delàs, van participar en la trobada de tres jornades junt a activistes i expertes de l’àmbit de pau de tot l’Estat espanyol. Tica Font, a més, va participar com a ponent en la taula “La urgència de la pau: recorreguts, reptes i claus per al context actual” que va obrir una ponència de la periodista i escriptora Olga Rodríguez, i que va compartir taula amb Carmen Magallón (Fundación SIP y WILPF España) i Pamela Urrutia (Escola de Cultura de Pau).Publicacions Relacionades
 14/11/2022

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!