El Centre Delàs renova i actualitza la seva Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

El Centre Delàs renova i actualitza la seva Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau ha renovat i actualitzat la seva Base de Dades del Cicle Econòmic Militar. S’han renovat, sobretot, els apartats sobre el comerç d’armes, i els seus subapartats, així com sobre el finançament de les armes. Alhora, com cada any, s’han actualitzat els apartats amb les darreres dades disponibles de comerç d’armes, indústria militar, despesa militar, forces armades i finançament de l’armament.

A l’apartat millorat de comerç d’armes ara es mostren les dades totals per anys, que es poden escollir per filtres, alhora que es visualitza la selecció a una finestra de manera que es poden consultar les seleccions sense descarregar cap document. El mateix passa amb el finançament de l’armament que ara es pot consultar amb filtres per tipus d’entitats finançeres, país i empreses.

Amb aquestes millores de la Base de Dades, el Centre Delàs pretèn aportar a l’accesibilitat i la transparencia de l’informació de les dades que tenen a veure amb el Cicle Econòmic Militar de l’Estat espanyol, que doni una perspectiva sobre el posicionament de l’Estat espanyol pel que fa al cicle econòmic militar.

Alhora també s’incoporen enllaços a bases de dades internacionals on trobar dades a nivel mundial, que també es van actualitzant i renovant.

Consulta aquí la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar.Publicacions Relacionades
 10/01/2021

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!