El Centre Delàs s’uneix a la Coordinadora Valenciana de ONGD amb representació a la seva Junta Directiva

El Centre Delàs s’uneix a la Coordinadora Valenciana de ONGD amb representació a la seva Junta Directiva

El passat 18 de setembre membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau van participar en l’Assemblea General Ordinària de la Coordinadora Valenciana de ONGD (CVONGD) on es vaaprovar la incorporació de l’entitat en la coordinadora valenciana així com la incorporació d’Edgard Vega Vargas, membre del Centre Delàs, en la Junta Directiva de la CVONGD.

D’aquesta manera, el Centre Delàs fa un pas més en la consolidació de la seva activitat i col·laboració amb les entitats i la coordinadora al País Valencià. El Centre té una delegació activa des de fa anys a València, així com grups de treball actius a Castelló i a la Vall d’Uixò, i treballa la recerca i acció per la pau i el desarmament en el marc de diversos projectes i activitats en col·laboració amb entitats i col·lectius del territori com ara Setem Comunitat Valenciana, la Fundació Novessendes i Antimilitaristes MOC València, entre d’altres.

Les ONGD que formen part de la Coordinadora treballen en 91 països empobrits en la defensa dels drets humans i l’eradicació de les causes de la pobresa a nivell global. Més de 400.000 persones són sòcies d’ONGD a la Comunitat Valenciana.Publicacions Relacionades
 21/09/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!