Inici de la campanya Banca Armada 2018: Petició d’accions per denunciar les inversions en armes a la junta d’accionistes

Inici de la campanya Banca Armada 2018: Petició d’accions per denunciar les inversions en armes a la junta d’accionistes

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada  participarem a les juntes generals d’accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankia, per denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses d’armament.

Des del Centre Delàs d’Estudis per la Pau tornem a engegar la campanyaconjuntament amb SETEM, Justícia i Pau, l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG), FETS-Finançament Ètic i Solidari, Col·lectiu RETs i Alternativa Antimilitarista -MOC (Movimiento de Objeción de Conciencia).

Què volem?

L’objectiu de la campanya és explicar davant els accionistes de l’entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d’armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Quan?

Les juntes d’accionistes tindran lloc entre els mesos de febrer i d’abril del 2018.

Junta general d’accionistes del Banco Santander: 23 de març de 2018 a Santander.

Junta general d’accionistes del BBVA: 16 de març de 2018 a Bilbao.

– Junta general d’accionistes de Caixabank: 6 d’abril a València. 

– Junta general d’accionistes de Bankia: 10 d’abril a València.

– Junta general d’accionistes de Banc Sabadell: 19 d’abril a Alacant.

Com pots col·laborar-hi?

Si com a accionista d’una d’aquestes entitats no aproves la seva política d’inversions en la indústria armamentista, pot cedir-nos les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.

Per cedir-nos el teu vot, ens ha d’enviar la delegació de vot original signada 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc com a data límit.

El targetó de delegació de vot signat ens l’haurà d’enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes.

Enviar per correu postal a l’adreça següent:

c/ Bisbe Laguarda 4-6 08001 Barcelona

Excepció pels accionistes de Bankia: Cal adjuntar amb la delegació de vot, la còpia del seu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a delegacio-vots@bancaarmada.org

Excepció per als accionistes de Caixabank: has de contactar-nos per correu electrònic a delegacio-vots@bancaarmada.org perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després cal portar la seva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d’accionistes.

Per a qualsevol dubte, pots escriure a delegacio-vots@bancaarmaPublicacions Relacionades
 16/01/2018

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!