La campanya Caixabank Sense Armes es va reunir amb Caixabank

La campanya Caixabank Sense Armes es va reunir amb Caixabank

El dia 21 de juliol de 2015 les entitats que impulsen la campanya Caixabank Sense Armes i Banca Armada es van reunir amb la responsable de Responsabilitat Social Corporativa i el vicepresident de Caixabank.

Com a conseqüència de la darrera intervenció de la campanya a la Junta d’Accionistes, la campanya Caixabank Sense Armes va rebre la proposta d’una reunió amb l’entitat financera.

Les entitats que conformen la campanya Caixabank Sense Armes van decidir acudir a la reunió amb l’objectiu de reiterar els fets que motiven les denúncies a les Juntes d’Accionistes del banc relatives a les seves inversions en armes.

Entre d’altres temes, va destacar la discrepància per part de Caixabank en relació a la qualificació com a indústria militar d’algunes empreses, com és el cas de INDRA, que és considerada per qualsevol centre d’estudis de pau i seguretat i inclús pel propi sector industrial militar, com una empresa que dedica un percentatge de la seva producció (al voltant del 20%) a Defensa.

Tanmateix, considerem positiva per a la repercussió de la campanya l’intercanvi d’opinions amb les pròpies entitats financeres. No obstant això, l’única cosa positiva seria que aquestes deixessin d’invertir en qualsevol tipus d’armament de manera creïble i verificable. Mentre Caixabank continuï finançant indústries armamentistes ho continuarem denunciant, no només a les Juntes d’Accionistes sinó cada dia a través d’accions de conscienciació de la ciutadania.Publicacions Relacionades
 07/09/2015

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!