La campanya Banca Armada fa una crida a la delegació de vots per a intervenir a les juntes d’accionistes aquest any 2020

La campanya Banca Armada fa una crida a la delegació de vots per a intervenir a les juntes d’accionistes aquest any 2020

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participen a les juntes generals d’accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankia per denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses d’armament. Per fer-ho, necessiten que persones amb accions d’aquests bancs però crítiques amb les seves pràctiques cedeixin aquestes accions perquè des de Banca Armada es pugui parlar en el seu nom i explicar davant de tothom la col·laboració d’aquestes entitats financeres amb el negoci de la guerra.

L’objectiu de la campanya és explicar davant les persones accionistes de l’entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d’armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

A més, enguany la campanya també vol aconseguir participar per primera vegada en la junta d’una de les grans asseguradores, Mútua Madrileña.

QUÈ?

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l’entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions en la indústria d’armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

QUAN?

Les juntes d’accionistes tindran lloc durant els pròxims mesos de març i maig.

  • BBVA: 13 de Març
  • Banc Sabadell: 26 de Març
  • Bankia: 27 de Març
  • CaixaBank: 3 d’Abril
  • Banc Santander: 3 d’Abril
  • Mútua Madrileña: Per confirmar

COM COL·LABORAR:

Si com a accionista d’una d’aquestes entitats no aproves la seva política d’inversions en la indústria armamentística, pot cedir-nos les teves accions perquè intervenim també en el teu nom.

Per a cedir-nos el teu vot, ens ha d’enviar la delegació de vot original signada 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc com a data límit.

La targeta de delegació de vot signat ens hauràs d’enviar sense omplir el nom de la persona que assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents en cadascuna de les juntes d’accionistes.

Enviar per correu postal a la següent adreça: c / Erasme de Janer, 8, despatx 9, 08001, Barcelona

*Excepció per als accionistes de Bankia: ha d’adjuntar-se amb la delegació de vot la còpia del teu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electrònic a delegacio-vots@bancaarmada.org

*Excepció per als accionistes de CaixaBank: has de contactar-nos per correu electrònic (delegacio-vots@bancaarmada.org) perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després portar la teva delegació de vot omplerta i signada en qualsevol sucursal de CaixaBank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d’accionistes.Publicacions Relacionades
 03/02/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!