La campanya Banca Armada fa una crida a la delegació de vots per a intervenir a les juntes d’accionistes de les grans entitats financeres

La campanya Banca Armada fa una crida a la delegació de vots per a intervenir a les juntes d’accionistes de les grans entitats financeres

La crida de la campanya va especialment dirigida a les persones accionistes crítiques d’algun dels grans bancs de l’estat espanyol: BBVA, Banc Santander, CaixaBank i Banc Sabadell. Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem a les juntes generals d’accionistes d’aquestes quatre institucions financeres per denunciar les seves polítiques col·laboracionistes amb empreses d’armament. Per això, necessitem que persones crítiques que tinguin accions d’aquests bancs ens cedeixin el seu vot perquè puguem parlar durant la Junta General, representant a un sector crític de l’accionariat que no vol que els seus diners serveixin per a finançar el negoci de la guerra.

A més, també volem aconseguir participar a la junta de la Mútua Madrileña. Per això necessitem que els propis mutualistes vulguin assistir a la junta com a representants i amb el suport de la campanya.

Quin és l’objectiu?

Explicar davant el consell d’administració de les entitats financeres, les persones accionistes i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències derivades de la relació entre els bancs i la indústria d’armament, així com contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Quan?

Les juntes d’accionistes tindran lloc durant els pròxims mesos (anirem actualitzant la informació segons es vagin confirmant les dates).

Com col·laborar?

  • Si ets accionista d’una d’aquestes institucions financeres i no aproves les seves relacions amb la indústria armamentista, pots cedir-nos les teves accions perquè intervenim en el teu nom el dia de la junta.
  • Per a cedir-nos el teu vot, ens has d’enviar la delegació de vot original signada almenys 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc, deixant en blanc el nom de la persona que assistirà a la junta.
  • L’hauràs d’enviar enviar per correu postal a: SETEM Catalunya, c/ Bisbe Laguarda, núm. 4, 08001 Barcelona
  • També pots fer la delegació telemàtica. En aquest cas, escriu-nos a delegacio-vots@bancaarmada.org i t’informarem.

Per a més informació visita la web de la campanya Banca Armada.Publicacions Relacionades
 15/02/2022

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!