Les membres, col·laboradores i sòcies del Centre Delàs comparteixen un cap de setmana de formació, debat i germanor en Benicàssim

Les membres, col·laboradores i sòcies del Centre Delàs comparteixen un cap de setmana de formació, debat i germanor en Benicàssim

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre més d’una trentena de membres, col·laboradores i sòcies del Centre Delàs van compartir espais de debat, formació i germanor en una trobada assembleària que va organitzar l’entitat en Benicàssim. En l’encontre s’hi van donar cita representants del Centre Delàs de diferents punts de l’Estat espanyol, i representants de les delegacions de Barcelona i Sant Cugat del Vallès, de Granada, de València i La Vall d’Uixó.

Entre les activitats que van formar part del programa, va destacar un espai de trobada amb altres entitats del teixit associatiu valencià per debatre sobre el futur del pacifisme i trobar sinergies de treball conjunt per a l’impuls del treball per la pau en el País Valencià i en l’Estat espanyol.

La vessant formativa de la trobada va anar a càrrec de Carles Porcel que va oferir en el taller “Comunicar la pau amb valors”, una aproximació als principis de la comunicació i a distintes ferramentes per a la millora de la comunicació dels continguts, accions i coneixements, per tal d’impulsar la sensibilització i conscienciació per a la construcció de pau des de l’activitat habitual de l’entitat.

El programa de la trobada es va completar amb debats relatius a les línies de treball de l’entitat, així com de dinàmiques més lúdiques.

S’espera que aquesta sigui la primera de moltes, en tant que la valoració general de les participants va ser molt positiva i es va valorar molt la participació en espais de compartició de coneixements i d’experiències vivencials per part de les membres i col·laboradores de l’entitat.

Aquest encontre assembleari va comptar amb el suport de la Generalitat Valenciana.Publicacions Relacionades
 27/10/2022

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!