L’Escola de Joves Pacifistes al País Valencià s’acomiada després de dos caps de setmana de tallers i aprenentatge compartit

L’Escola de Joves Pacifistes al País Valencià s’acomiada després de dos caps de setmana de tallers i aprenentatge compartit

El passat 29 d’octubre va concloure la 3a Escola Pacifista del Centre Delàs al País Valencià, que enguany va estar dirigida a un públic jove i tenia com a objectiu entendre millor què hi ha darrere dels conflictes armats. El grup va estar composat per 20 joves d’entre 18 i 35 anys, en la seva majoria provinents de la Comunitat Valenciana, però també de Canàries, Madrid, Catalunya i Granada.

El primer cap de setmana en l’alberg Argentina de Benicàssim (el 30 de setembre i l’1 d’octubre) va servir d’introducció a la cultura de pau i a l’anàlisi dels conflictes armats i el cicle econòmic militar, i va comptar com a talleristes amb Camino Simarro, Alejandro Pozo, Chloé Meulewaeter i Jordi Calvo, a més de l’experta en Banca Armada i activista de SETEM CV, Maria Fraile. 

Pel segon mòdul de l’Escola, el grup va viatjar a l’alberg la Surera d’Almedíxer (Castelló) on va continuar la formació pacifista (el 28 i 29 d’octubre), ara més dirigida a aprendre alternatives en clau pacifista i a conèixer estratègies i experiències d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament. Per aquest segon bloc, vam comptar amb la participació com a talleristes de Jordi Calvo, Quique Sánchez i Javier Toca per les sessions del dissabte, i de Javier García Raboso, activista de Greenpeace España, per les activitats del diumenge.

Podeu consultar el programa complet de la trobada formativa en aquest enllaç.Publicacions Relacionades
 31/10/2023

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!