Crida: accions de la campanya Banca Armada per a juntes accionistes 2019

Crida: accions de la campanya Banca Armada per a juntes accionistes 2019

n any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participen a les juntes generals d’accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankia per denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses d’armament. Per fer-ho, necessiten que persones amb accions d’aquests bancs però crítiques amb les seves pràctiques cedeixin aquestes accions perquè des de Banca Armada es pugui parlar en el seu nom i explicar davant de tothom la col·laboració d’aquestes entitats financeres amb el negoci de la guerra.

L’objectiu de la campanya és explicar davant les persones accionistes de l’entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d’armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Les juntes d’accionistes tindran lloc en les següents dates:

– BBVA: 15 de març.

– Bankia: 22 de març.

– Banc Sabadell: 28 de març.

– CaixaBank: 5 d’abril.

– Banco Santander: 11 d’abril.

COM COL·LABORAR-HI:

Si com a accionista d’una d’aquestes entitats no n’aproves la política d’inversions en la indústria armamentista, pots cedir les teves accions a Banca Armada perquè intervinguin en el teu nom. Per això has d’enviar la delegació de vot original signada 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc com a data límit.

El targetó de delegació de vot signat l’hauràs d’enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara s’ha de confirmar els membres de la campanya Banca Armada que seran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes. 

L’hauràs d’enviar per correu postal a l’adreça següent: c/ Bisbe Laguarda 4-6 08001 Barcelona

Excepció per als accionistes de Bankia: cal adjuntar amb la delegació de vot la còpia del DNI o enviar el DNI escanejat per correu electònic a delegacio-vots@bancaarmada.org

Excepció per als accionistes de CaixaBank: has de contactar Banca Armada per correu electrònic (delegacio-vots@bancaarmada.org) perquè et confirmin el nom de la persona que representarà el teu vot, i després portar la teva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de CaixaBank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d’accionistes.Publicacions Relacionades
 05/03/2019

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!