Mandla Mandela visita Barcelona en la Setmana contra l’apartheid

Mandla Mandela visita Barcelona en la Setmana contra l’apartheid

Última hora: les entitats organitzadores us comuniquem que l’acte “Converses sobre l’apartheid, de Sudàfrica a Palestina” finalment es realitzarà per videoconferència. L’acte es manté pel dia dijous 19 de març a les 18:30h.

Degut a les mesures de seguretat per a reduir el contagi del Covid-19 farem el diàleg a través d’una plataforma online. Hi podràs accedir lliurement a través d’aquest enllaç: https://zoom.us/j/339788146.

20200319 Conferencia MandelaApartheid cat Ok

El proper mes de març la Coalició Prou Complicitat amb Israel i amb el suport de diverses entitats, entre les quals es troba el Centre Delàs d’Estudis per la Pau, i institucions de la ciutat rebem la visita del cap tribal i diputat de l’ANC (African National Congress), Mandla Mandela a Barcelona. Mandela és un referent en la lluita antiracista i contra l’apartheid a Sud-àfrica, però també obert defensor dels drets del poble palestí i de la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel.

En la setmana contra l’apartheid, i coincint amb el Dia Internacional contra el Racisme (21 de març), organitzem un acte obert de diàleg entre el representant sudafricà i la comunicadora antiracista Desirée Bela, per posar en comú els paral·lelismes entre l’apartheid a Sud-àfrica i el que viu actualment el poble palestí i compartir estratègies de resistència no violenta contra el racisme, d’acord amb la temàtica d’enguany de la Israeli Apartheid Week: unides contra el racisme.

L’acte tindrà lloc el dijous 19 de març a les 18:30h, i ha rebut el suport de diverses organitzacions i institucions de la ciutat, com ara La Fede, l’Institut de Drets Humans de Catalunya o el Centre d’Estudis Africans i Interculturals, entre d’altres, així com el de l’Ajuntament de Barcelona i el de l’Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament.

Hashtag: #UnitedAgainstRacism #IsraeliApartheidWeek

Enllaç i instruccionshttps://zoom.us/j/339788146 

Si vols escollir traducció anglès >< castellà ho pots fer des de l’aplicació (accedint només des del navegador online no hi ha accés a la traducció). Clica a l’enllaç, descarrega’t l’aplicació, introdueix el teu correu i el teu nom, i gaudeix de la conferència.Publicacions Relacionades
 04/03/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!