Membres del Centre Delàs participen al Global Meeting de la campanya internacional Stop Killer Robots

Membres del Centre Delàs participen al Global Meeting de la campanya internacional Stop Killer Robots

El passat mes de març va tenir lloc la trobada global 2019 de la campanya internacional Stop Killer Robots, en la qual va participar el Centre Delàs d’Estudis per la Pau com a membre actiu de la campanya. La reunió anual va tenir lloc a Berlín i durant 3 dies (del 21 al 23 de març) un centenar d’activistes de 40 països van debatre i van reflexionar sobre com avançar i impulsar el treball de la campanya per a prohibir de forma preventiva les armes totalment autònomes i convèncer als estats perquè iniciïn negociacions sobre un tractat.

Un acte públic que va comptar amb la participació de la Premi Nobel de la Pau Jody Williams i el Professor Noel Sharkey, també membre de la campanya, va donar començament a tres dies de debats i compartició de coneixements i eines d’acció i incidència política. L’acte també va comptar amb la participació d’altres experts membres de la campanya i convidats especials.

Aquesta és la primera reunió internacional de la campanya des de 2014. La trobada va ser oberta a tots els membres de la campanya i simpatitzants interessats. Pere Brunet, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i expert en noves armes, va participar en la trobada en representació del Centre.Publicacions Relacionades
 27/03/2019

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!