Membres del Centre Delàs participen a la trobada del Board del IPB a Ginebra

Membres del Centre Delàs participen a la trobada del Board del IPB a Ginebra

El cap de setmana del 23 d’abril de 2018 va tenir lloc a Ginebra una reunió del Board del International Peace Bureau (IPB) per posar en comú la coordinació de la campanya Global per a la Reducció de la Despesa Militar (GCOMS) i els Dies d’Acció Global per a la Reducció de la Despesa Militar (GDAMS) que estan tenint lloc des del 14 d’abril i que acolliran més d’un centenar d’accions arreu per reclamar la reducció de la despesa militar a favor de la seva redirecció a àrees socials. La campanya GCOMS i els GDAMS estan coordinades actualment pel Centre Delàs des de la seu descentralitzada del IPB que acull el Centre a Barcelona.

Durant la trobada es va analitzar la tasca duta a terme per la xarxa internacional en els darrers mesos i es van establir les línies de treball per als propers. Jordi Calvo hi va assistir com a vicepresident de l’IPB i com a representant del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, que és membre de la xarxa.

Fundat al 1891, l’IPB està dedicat a la visió d’un món sense guerra, promovent la pau a través de l’eliminació de les armes nuclears, la denúncia del comerç d’armes i la promoció del desarmament, l’educació i la cultura de pau.Publicacions Relacionades
 07/05/2018

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!