Membres del Centre Delàs participen a la trobada del Board del IPB a París

Membres del Centre Delàs participen a la trobada del Board del IPB a París

El cap de setmana del 22 de març de 2019 va tenir lloc a París la trobada del Board del International Peace Bureau (IPB), unes jornades de treball, coordinació, seguiment i valoració de l’activitat i la tasca de l’IPB i les seves entitats membres durant el darrer any i de planificació de les pròximes activitats i campanyes. En la trobada també es va posar en comú la coordinació de la campanya Global per a la Reducció de la Despesa Militar (GCOMS) i els Dies d’Acció Global per a la Reducció de la Despesa Militar (GDAMS) que tnindran inici aquest pròxim dissabte 13 d’abril i que acolliran més d’un centenar d’accions arreu per reclamar la reducció de la despesa militar a favor de la seva redirecció a àrees socials. La campanya GCOMS i els GDAMS estan coordinades actualment pel Centre Delàs des de la seu descentralitzada del IPB que acull el Centre a Barcelona.

Durant les jornades de reunió de les membre del Board, que va començar amb una trobada amb Mouvement de la Paix qui va acollir aquesta vegada la reunió, es va analitzar la tasca duta a terme per la xarxa internacional en els darrers mesos i es van establir les línies de treball per als pròxims. Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, hi va assistir com a vicepresident de l’IPB i com a representant del Centre Delàs, que és membre actiu de la xarxa.

Fundat al 1891, l’IPB està dedicat a la visió d’un món sense guerra, promovent la pau a través de l’eliminació de les armes nuclears, la denúncia del comerç d’armes i la promoció del desarmament, l’educació i la cultura de pau.Publicacions Relacionades
 27/03/2019

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!