Nora Miralles entoma la presidència del Centre Delàs i Pere Ortega assumeix el càrrec de president honorari

Nora Miralles entoma la presidència del Centre Delàs i Pere Ortega assumeix el càrrec de president honorari

El passat 1 de desembre va celebrar-se una Assemblea Extraordinària del Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb la participació de sòcies, col·laboradores, membres de la Junta i de l’equip tècnic. El motiu  principal de la trobada era l’elecció d’una nova persona per ocupar la presidència del Centre Delàs.

Per majoria de vots, la investigadora i membre del Centre Delàs, Nora Miralles, va ser escollida com a nova presidenta del Centre, substituint Pere Ortega, que després de vuit anys assumint la màxima representació del Centre seguirà vinculat a l’entitat com a president honorari i investigador.

Nora Miralles, periodista i comunicadora, experta en Drets Humans, gènere, militarisme i seguretat, és col·laboradora i membre del Centre Delàs des de 2015 i ha estat part de l’equip tècnic així com de la Junta els últims anys. Amb experiència en gestió i dinamització de projectes d’intervenció i incidència social, i Màster en Gènere, Conflicte i Drets Humans per la Ulster University (Belfast), és part de l’equip de Sudergintza, i forma part de WILPF España i de l’Observatori de Drets Humans i Empreses (ODHE).

Altres novetats en la Junta Directiva és l’entrada com a vocal de Chloé Meulewaeter, dinamitzadora de la delegació andalusa del Centre Delàs, i l’assumpció de les responsabilitats de tresoreria per part de Maria de Lluc Bagur, amb una llarga trajectòria com a investigadora del Centre i com a vocal de la Junta.Publicacions Relacionades
 08/12/2020

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!