Noves actualitzacions a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

Noves actualitzacions a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau ha actualitzat la seva Base de Dades del Cicle Econòmic Militar amb les darreres dades disponibles de comerç d’armes, indústria militar, despesa militar, forces armades i finançament de l’armament.

A l’apartat de Despesa Militar s’hi han incorporat les dades referents al Pressupost liquidat per a operacions militars en l’estranger; i en l’apartat d’indústria d’armes hi trobareu dades relacionades amb Indústria militar.

Pel que fa a les dades vinculades al comerç d’armes, s’hi poden trobar les exportacions filtrades per categories, països, Exportacions de Material de doble ús, d’armes curtes (codi aranzelari 93), de caça i tir esportiu, i de material antidisturbis.

Amb les millores introduïdes el passat mes de gener i les darreres actualitzacions de la Base de Dades, el Centre Delàs pretén aportar a l’accessibilitat i la transparencia de la informació de les dades que tenen a veure amb el Cicle Econòmic Militar de l’Estat espanyol, que doni una perspectiva sobre el posicionament de l’Estat espanyol pel que fa al cicle econòmic militar.

Alhora també s’incorporen enllaços a bases de dades internacionals on trobar dades a nivel mundial, que també es van actualitzant i renovant.

Consulta aquí la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar.Publicacions Relacionades
 19/07/2021

Linia de recerca : , , , , ,
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!