Noves actualitzacions el 2022 a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

Noves actualitzacions el 2022 a la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar

Aquest 2022 el Centre Delàs d’Estudis per la Pau ha actualitzat la seva Base de Dades del Cicle Econòmic Militar amb les darreres dades disponibles de comerç d’armes, indústria militar, despesa militar, forces armades i finançament de l’armament.

A l’apartat de Despesa Militar s’hi han incorporat les dades referents als pressupostos per a despesa militar de l’any 2022 i els previstos per al 2023, que estan recollits en un nou informe sobre despesa militar. El mateix succeeix amb les dades referents al finançament d’armes, que també s’han anat actualitzant durant l’any i que estaran recollides i explicades en un nou informe esperem publicar el primer trimestre de 2023. I un altre aspecte que també s’ha actualitzat ha estat la informació referent a la distribució territorial de les forces armades el 2022

En conjunt, des del Centre Delàs anem introduint contínuament millores a la Base de Dades, ja sigui a nivell de visualització, d’actualització de dades, de correcció d’errors, o d’altres aspectes relacionats. Al fer-ho, des del Centre Delàs pretenem aportar a l’accessibilitat i la transparència de la informació de les dades que tenen a veure amb el Cicle Econòmic Militar de l’Estat espanyol, permetent adquirir una perspectiva crítica sobre el posicionament de l’Estat espanyol pel que fa al cicle econòmic militar.

Alhora també s’incorporen enllaços a bases de dades internacionals on trobar dades d’àmbit mundial, que també es van actualitzant i renovant.

Consulta aquí la Base de Dades del Cicle Econòmic Militar.Publicacions Relacionades
 16/12/2022

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!