Petició d’accions per a juntes accionistes – Campanya Banca Armada 2017

Petició d’accions per a juntes accionistes – Campanya Banca Armada 2017

Un any més, les entitats involucrades en les campanyes Banca Armada participarem a les juntes generals d’accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i tenim la intenció de participar per primer cop a la de Bankia, per denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses d’armament.

QUÈ

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l’entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d’armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

QUANLes juntes d’accionistes tindran lloc les següents dates:·BBVA: 17 de març·Bankia: 24 de març·Banc Sabadell: 30 de març·Caixabank: 6 d’abril·Banco Santander: 7 d’abril 

COM COL·LABORAR

·Si com a accionista d’una d’aquestes entitats no aprova la seva política d’inversions en la indústria armamentística, pot cedir-nos les seves accions perquè intervinguem també en el seu nom.

·Per cedir-nos el seu vot, ens ha d’enviar la delegació de vot original signada per vostè, 10 dies abans de la junta d’accionistes del seu banc com a data límit.

·El targetó de delegació de vot signat ens l’haurà d’enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes.

·Enviar per correu postal a l’adreça següent:

Centre Delàs d’Estudis per la Pau
C/. Erasme de Janer, 8, entresòl – 08001 Barcelona

·Excepció pels accionistes de Bankia: Cal adjuntar amb la delegació de vot, la còpia del seu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a info@centredelas.org

·Excepció pels accionistes de Caixabank: ha de contactar-nos per correu electònic a info@centredelas.org per què li confirmem el nom de la persona que representarà el seu vot, i després cal portar la seva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d’accionistes.

*Per a qualsevol dubte, pot escriure a info@centredelas.org o trucar al 93 441 19 47.Publicacions Relacionades
 02/03/2017

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!