Rebutgem la violenta repressió a l’expressió pacífica de la ciutadania a Catalunya

Rebutgem la violenta repressió a l’expressió pacífica de la ciutadania a Catalunya

Des del Centre Delàs d’Estudis per la Pau denunciem la violenta resposta policial patida ahir per la ciutadania arreu del territori català en el context de les votacions de l’1-O. Com a entitat defensora i compromesa amb la cultura de pau i els drets humans, condemnem la violenta actuació policial.

Les fortes càrregues i agressions a la ciutadania perpetrades per la Policia Nacional i la Guardia Civil representen una vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques d’una ciutadania mobilitzada en accions i expressions noviolentes i pacífiques. Exigim la condemna a l’onada repressiva que s’està vivint a Catalunya en els últims dies i, en especial, als fets ocorreguts ahir.

Ens solidaritzem amb les més de 800 persones que ahir van sofrir les brutals agressions per part dels cossos policials espanyols i els transmetem el nostre suport.

Ens sumem a la crida pel dia 3 d’octubre, tancant les nostres oficines per sortir al carrer i mostrar el nostre rebuig i condemna a la resposta violenta exercida pels cossos de seguretat espanyols i exigir una transformació del conflicte per via de mitjans pacífics i polítics.

Descripcion-to-Catalan-Barcelona-Spain EDIIMA20171001 0276 20
Foto: AP Foto/Emilio Morenatti


Publicacions Relacionades
 03/10/2017

Linia de recerca :
Jornada: “Banca Armada i finances ètiques: la (des)inversió com a arma per una economia per la pau” amb Carlos Taibo i Jordi Calvo a València