Seminari intern del Centre Delàs 2015

Seminari intern del Centre Delàs 2015

Aquest any, en un context de canvi per al Centre Delàs que ha portat a l’entitat a treballar amb total autonomia i independència, hem organitzat un seminari intern de debat, reflexió i autoformació per les membres, sòcies i col·laboradores del Centre, amb l’objectiu de reflexionar conjuntament sobre el futur de l’organització.

Gràcies a l’excel·lent participació, valorem molt positivament el seminari per a seguir treballant, reforçant la implicació i motivació, així com la construcció conjunta d’un pla de treball per als propers anys, fites totes elles que sens dubte seran tot un repte per al Centre.

En un intens dia de treball, hem compartit les motivacions que ens porten a comprometre’ns amb els objectius de pau i construcció d’un món desarmat que compartim al Centre Delàs, i intercanviat les nostres visions sobre el model d’organització i les activitats que volem dur a terme, de cara al present i al futur de l’organització. Vam tancar la jornada amb un debat sobre la guerra global contra el terrorisme i les connexions entre Internet i aquest.Publicacions Relacionades
 23/07/2015

Linia de recerca :
Ja han començat els Dies d'Acció Global sobre la Despesa Militar!