“Guerra, crisi… shock? Respostes transformadores des de l’activisme social”, Conversa entre Olga Rodríguez i Jordi Calvo a València

  16 novembre, 2022
 Lloc: Ca Revolta (C/ de Sta. Teresa, 10 València)
 Organitza: Setem Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El dimecres 16 de novembre Setem Comunitat Valenciana, amb la col·laboració del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, organitzen un diàleg entre la periodista, investigadora i escriptora, coguionista de la pel·lícula “En los márgenes”, Olga Rodríguez; i l’investigador del Centre Delàs i coordinador de l’informe “Radiografia de la banca armada en la Comunitat Valenciana”, Jordi Calvo.

En parlarem sobre la guerra, i les seues conseqüències en la crisi ecològica, econòmica i política. Conversarem sobre què es podria fer de diferent davant una guerra a Europa, l’amenaça d’una catàstrofe nuclear, sobre la necessitat de deixar la via militar i obrir camins per un alto el foc i un procés de pau a Ucraïna…tot propostes no-bel·licistes, des de la cultura de pau, no-bel·licistes, crítiques amb un model econòmic que genera pobresa, gentrificació, desigualtat, desnonaments. Parlarem de les alternatives des dels moviments socials i campanyes de la societat civil.

L’acte, que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, tindrà lloc a Ca Revolta (C/ de Sta. Teresa, 10 València) a les 19 hores i és gratuït i obert al públic amb inscripció prèvia en aquest enllaç.