«Achieving disarmament», Quique Sánchez Ochoa en la sesión «Dissolution of NATO – for solidarity, sustainability and disarmament» en el marco de la contra cumbre de la OTAN

  14 juny, 2021
 Lloc: Videoconferencia
 Organitza: No to War - No to NATO
 Tipus d'esdeveniment:

La xarxa No to War – No to NATO (No a la guerra – No a la OTAN) organitza una sèrie d’activitats que s’emmarquen en la contracimera virtual “Global NATO: a Threat to Peace“.

Membres del Centre Delàs d’Estudis per la Pau participaran en un dels esdeveniments organitzats en el marc d’aquesta contracimera que tindrà lloc el 13 i 14 de juny.

En la segona jornada de la contracimera Quique Sánchez Ochoa, investigador del Centre Delàs, participarà en la sessió «Dissolution of NATO – for solidarity, sustainability and disarmament» on parlarà sobre iniciatives de desarmament a nivell global en la ponència «Achieving disarmament».

No to War – No to NATO exigeix la cooperació global per fer front al canvi climàtic, les pandèmies i la desigualtat, no una campanya de guerra global. “No hi ha lloc per l’OTAN al món que volem construir: sumeu-vos a la nostra contracimera virtual per discutir alternatives, en solidaritat per la pau, la justícia i el desarmament”.

Pots consultar i descarregar el programa complet de la contra cimera aquí.