“Aconsegueixen els exèrcits la pau? Contra les guerres: arguments i alternatives” Sessió núm. 132 del cicle de l’IPAZ ‘Miradas al mundo’ amb Jordi Calvo

  16 gener, 2024
 Lloc: Saló d'Actes “Francisco A. Muñoz” de la Universidad de Granada (Centre de Documentació Científica. C/ Rector López Argüeta s/n)
 Organitza: IPAZ
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dimarts 16 de gener tindrà lloc una nova sessió del cicle de l’IPAZ ‘Miradas al mundo’, aquesta vegada amb Jordi Calvo, Coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, que ens oferirà la conferència “Aconsegueixen els exèrcits la pau? Contra les guerres: arguments i alternatives”. Introdueix i modera l’acte Diego Checa Hidalgo. Professor al Dept. d’Història Contemporània i Secretari de l’Institut de la Pau i els Conflictes, Universitat de Granada.

L’acte se celebrarà a les 18.30 h al Saló d’Actes “Francisco A. Muñoz” de la Universidad de Granada (Centre de Documentació Científica. C/ Rector López Argüeta s/n).

Serà una sessió presencial, però també es podrà assistir per videoconferència, a través de l’aplicació Meet de Google: https://meet.google.com/awn-giwg-ghe

Aquest enllaç admet un màxim de 250 assistents que podran intervenir per escrit, mitjançant el xat, en el temps dedicat al debat. Cal tenir instal·lada prèviament l’aplicació. Els qui disposin de compte @go.ugr.es podran entrar directament a l’esdeveniment (sempre que l’aforament no estigui complet) a través de l’enllaç.

Els qui no disposin de compte @go.ugr.es també hi podran entrar a través de l’enllaç de l’esdeveniment, encara que no directament. En aquest cas, se li donarà entrada sobre la marxa, llevat que l’aforament estigués complet.

Es recomana entrar a l’enllaç durant els 10 minuts previs a l’inici de l’acte.

Informació sobre l’esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/1319544262049067