“Cicle de cinema documental sobre migracions i asil “No direction home” – Ainhoa Ruiz – Barcelona

  27 febrer, 2018
 Lloc: Sala Cinema UAB (Plaça Civica)
 Organitza: Programa d’Acollida de la Fundació Autònoma Solidària, L’Ajuntament de Barcelona i Cultura en Viu i l’Escola de Cultura de Pau.
 Tipus d'esdeveniment:

Dins del programa d’Acollida de la Fundació Autònoma Solidària que contribueix a la integració dels personis sol·licitants de protecció internacional residents al campus de la UAB una de les activitats de sensibilització es realitza és el cicle de cinema documental sobre migracions i asil “No direction home”, que es celebrarà al cinema de la UAB els propers mesos. A més, després de la projecció de cada pel·lícula es durà a terme un debat que comptarà amb les veus de persones expertes en la temàtica. Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de Cultura en Viu i l’Escola de Cultura de Pau.

El dimarts 27 de febrer a les 11.00h començarà el cicle de cine amb la projecció de “In this world”. Aquest film explica el viatge de dos joves afganesos que creuen el continent europeu des de Pakistan fins a Anglaterra. L’Ainhoa Ruiz, del Centre DELÀS d’estudis per la Pau, contribuirà a la sessió participant al debat que tindrà lloc al finalitzar el llargmetratge.

Dia i hora: Dimarts 27 de febrer de 2018 a les 11:00 hores.

Lloc: Sala Cinema UAB (Plaça Civica) 

Organitzen: Programa d’Acollida de la Fundació Autònoma Solidària, L’Ajuntament de Barcelona i  Cultura en Viu i l’Escola de Cultura de Pau.

Més informació sobre l’esdeveniment: “In this world”, “Natasha”, “Tarajal: desmuntant la impunitat a la frontera sud” i “At home in the world in our world” són els films que es projectaran en els propers mesos en el marc del cicle de cinema documental “No direction home”. Després de cada sessió, els ponents convidats debatran sobre temes com les causes dels desplaçaments forçats, la cerca de refugi de grups vulnerables, el paper dels poders públics o els procediments d’acollida, entre d’altres