Cicle de Conferències “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats?”

  15 febrer, 2018

 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i finançada per la Diputació de Barcelona
 Tipus d'esdeveniment:

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau està realitzant un cicle de xerrades-debat sobre el negoci de la guerra i les armes, per entendre millor quin paper juga la indústria armamentística i el comerç d’armes en l’existència de les guerres. Sota el títol “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”, l’objectiu d’aquestes xerrades és traçar un discurs crític i rigorós sobre el cicle econòmic militar i l’entramat del negoci de la guerra i alhora generar reflexions i debat amb les participants per entendre les responsabilitats de les empreses d’armes i dels governs en els conflictes internacionals i les vulneracions de drets humans.

L’activitat, que vol generar debat crític en diferents espais de diferents municipis catalans, està organitzada pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau i finançada per la Diputació de Barcelona.

 XERRADES:

  • 15/02/2018 (Granollers): “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”. Coorganitzador: Can Jonch-Centre de cultura per la pau. Ponent: Pere Brunet.
  • 25/01/2018 (Sant Feliu de Llobregat): “El negoci de la guerra i el complex militar industrial a Espanya”. Coorganitzador: Ateneu Santfeliuenc. Ponent: Pere Ortega.
  • 17/01/2018 (La Floresta-Sant Cugat): “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”. Coorganitzador: La Floresteca. Ponent: Jordi Calvo.
  • 29/11/2017 (Sabadell): “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”. Coorganitzador: La lliga dels Drets dels Pobles. Ponent: Pere Brunet.
  • 26/11/2017 (Ripollet): “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”. Coorganitzadors: Ajuntament de Ripollet i Col·lectiu l’Aresta. Ponent: Pere Brunet.
  • 02/11/2017 (Terrassa): “Desemmascarant el negoci de la guerra. Qui es beneficia dels conflictes armats? Una anàlisi crítica del cicle econòmic militar des de la cultura de pau”. Coorganitzador: Justícia i Pau Terrassa. Ponent: Pere Brunet.