Concentració “Prou guerres! Contra les intervencions estrangeres. Per la resolució pacífica dels conflictes” – Barcelona

  25 gener, 2020
 Lloc: Plaça Sant Jaume de Barcelona
 Organitza: Plataforma Aturem la Guerra
 Tipus d'esdeveniment:

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau, com a membre actiu de la Plataforma Aturem la Guerra, s’adhereix al manifest que han fet públic amb motiu de la convocatòria d’una protesta urgent arran de les recents agressions d’EUA a l’Orient Mitjà, i davant la situació de guerra contínua i intervencions estrangeres en aquesta regió i arreu del món.

“Rebutgem qualsevol nova agressió militar a la regió per part de potències, ja siguin regionals o mundials. Així mateix reclamem una solució democràtica i respectuosa dels drets humans als conflictes existents, en especial per als pobles de Iemen i Síria, països que pateixen guerres amb centenars de milers de morts i milions de refugiat”.

El manifest apel·la a la resolució pacífica dels conflictes a l’Orient Mitjà, així com a la resta del món, i convoca a la societat civil organitzada i a la ciutadania a una concentració el pròxim dissabte 25 de gener a les 18h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, emmarcada en una campanya antibel·licista internacional. El mateix dissabte hi ha protestes convocades a ciutats d’arreu del món contra la possibilitat d’una nova guerra al Pròxim Orient. El Centre Delàs d’Estudis per la Pau, com a entitat defensora i compromesa amb la cultura de pau i els Drets Humans, se suma a aquesta crida a la fi de les guerres i a la resolució pacífica dels conflictes.

Llegeix el manifest complet aquí.

Dia i hora: dissabte 25 de gener de 2020 a les 18:00 hores

Lloc: Plaça Sant Jaume de Barcelona

Convoca: Plataforma Aturem la Guerra


  Llegeix el manifest complet aquí.