Conferència de Carlos Taibo “Claus per entendre la guerra a Ucraïna” – Acte en record d’Arcadi Oliveres a La Vall d’Uixó

  6 maig, 2022
 Lloc: Biblioteca Pública Municipal de La Vall d'Uixó (Plaça del Mercat, 2, 12600 La Vall d'Uixó, Castelló)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim divendres 6 de maig, La Vall d’Uixó acollirà un acte d’homenatge al referent en l’activisme pacifista i per a la justícia global que ens va deixar ara fa un any, Arcadi Oliveres. L’acte comptarà amb una conferència de Carlos Taibo, escriptor i professor de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa central i oriental. Sota el títol “Claus per entendre la guerra a Ucraïna, Taibo oferirà eines per fer una anàlisi crítica de la situació de conflictologia actual, posant el focus en l’actual conflicte a Ucraïna.

L’acte acollirà també el passe d’un documental sobre la vida i tasca d’Arcadi i un recull de les propostes pacifistes per a la transformació cap a un món desarmat i desmilitaritzat que va deixar-nos com a llegat en el seu darrer llibre “Paraules d’Arcadi”.

L’acte commemoratiu, organitzat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb el suport de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó i la Generalitat Valenciana, tindrà lloc a les 18:00 hores a la Biblioteca Pública Municipal de La Vall d’Uixó.