Conferència “És possible educar sense castigar? Educar per la pau amb pràctiques restauratives i comunicació noviolenta” a La Vall d’Uixó

  20 març, 2024
 Lloc: Biblioteca Municipal de La Vall d'Uixó (Castelló)
 Organitza: Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó
 Tipus d'esdeveniment:

El Centre Delàs d’Estudis per la Pau organitza, amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó, tallers d’educació per la pau i comunicació noviolenta per prevenir i fer front els conflictes, pels Centres d’Educació Infantil i de Primària de la localitat del 20 al 26 de març de 2024. Aquestes formacions seran impartides pel prestigiós formador en pràctiques restauratives de la Fundació pel Suport Social i Solidari de Barcelona, Ferran Erra, i educadores per la pau del Centre Delàs.

El dimecres 20 de març a les 18h tindrà lloc una conferència oberta al públic a la Biblioteca Municipal de La Vall d’Uixó, ja que les pràctiques restauratives i la comunicació noviolenta són aplicables a l’entorn laboral, familiar i ciutadà. La conferència sota el títol “És possible educar sense castigar? Educar per la pau amb pràctiques restauratives i comunicació noviolenta” anirà a càrrec de Ferran Erra, educador social i expert en justícia restaurativa de la Fundació pel Suport Social i Solidari.