Conferència “Gaza baix les bombes. Posant context a la nova escalada de violència a Palestina” amb Alejandro Pozo a Bellreguard

  2 novembre, 2023
 Lloc: Casa de Cultura de Bellreguard (c/ Clot de l'Era, 12)
 Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i l'Ajuntament de Bellreguard
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dijous 2 de novembre tindrà lloc la conferència “Gaza baix les bombes. Posant context a la nova escalada de violència a Palestina” a càrrec d’Alejandro Pozo, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, expert en conflictes armats. L’acte és obert a tots els públics i amb entrada lliure fins a esgotar aforament, i tindrà lloc a les 19h a la Casa de Cultura de Bellreguard (c/ Clot de l’Era, 12) organitzat pel Centre Delàs i l’Ajuntament de Bellreguard.

Alejandro Pozo Marín (1975, La Val d’Uixò) treballa com analista i investigador sobre conflictes armats, terrorisme i acció humanitària. Ha treballat durant el últims 25 anys i continua fent-ho, remotament o sobre el terreny, a zones en conflicte armat, sobretot a l’Àfrica al sud del Sàhara i a l’Orient Mitjà. També a la Franja de Gaza i la resta de Territoris Ocupats de Palestina. Es doctor en Pau i Conflictes, així com professor de Conflictes Armats, Terrorisme, Seguretat, Geopolítica o Humanitarisme en graus i postgraus de diferents universitats. Un dels seus últims llibres és “La Guerra contra el Terror”, de l’editorial Icaria, on s’aborda el detall d’algunes qüestions que tractarà.