Conferència “Gaza baix les bombes. Posant context a la nova escalada de violència a Palestina” amb Alejandro Pozo a Castelló

  7 novembre, 2023
 Lloc: Menador Espai Cultural (plaça de l'Hort dels Corders, 4 Castelló de la Plana)
 Organitza: Centre Delàs i MedicusMundi i la CVONGD
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dimarts 7 de novembre tindrà lloc la conferència “Gaza baix les bombes. Posant context a la nova escalada de violència a Palestina” a càrrec d’Alejandro Pozo, investigador del Centre Delàs, expert en conflictes armats. L’acte és obert a tots els públics i amb entrada lliure, i tindrà lloc a les 19h al Menador Espai Cultural (plaça de l’Hort dels Corders, 4 Castelló de la Plana) organitzat pel Centre Delàs i MedicusMundi i la CVONGD.

Alejandro Pozo Marín (1975, La Vall d’Uixò) treballa com analista i investigador sobre conflictes armats, terrorisme i acció humanitària. Ha treballat durant el últims 25 anys i continua fent-ho, remotament o sobre el terreny, a zones en conflicte armat, sobretot a l’Àfrica al sud del Sàhara i a l’Orient Mitjà. També a la Franja de Gaza i la resta de Territoris Ocupats de Palestina. Es doctor en Pau i Conflictes, així com professor de Conflictes Armats, Terrorisme, Seguretat, Geopolítica o Humanitarisme en graus i postgraus de diferents universitats. Un dels seus últims llibres és “La Guerra contra el Terror”, de l’editorial Icaria, on s’aborda el detall d’algunes qüestions que tractarà.