Conferència “L’educació financera des d’una perspectiva en valors humans i ètics” dins les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres – Jordi Calvo

  24 octubre, 2019
 Lloc: Saló de Graus de la Facultat d'Economia de la Universitat de València
 Organitza: Càtedra d'Economia del Bé Comú
 Tipus d'esdeveniment:

El pròxim dijous 24 d’octubre tindrà lloc en la Facultat d’Economia de la Universitat de València la V edició de les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: Banca Sostenible versus Banca Armada. L’esdeveniment està organitzat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València, amb la col·laboració de Setem País Valencià, Enclau, Fundació NovesSendes i l’Associació Valenciana Economia del Bé Comú.

Les Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres analitzen el comportament actual de les entitats bancàries i quina hauria de ser la seua responsabilitat social front a les conseqüències derivades de les males pràctiques bancàries (participacions preferents i abusos bancaris com les clàusules terra, desnonaments i cobrament de comissions). El nou paradigma econòmic del Bé Comú permet que els comportaments responsables de les entitats financeres es reforcen, superant la tendència a les desigualtats i al deteriorament social i mediambiental que suposa el model econòmic actual.

Aquesta cinquena edició, amb el títol “Banca Sostenible versus Banca Armada”, comptarà amb dues conferències i una taula redona que reflexionaran al voltant d’aquesta temàtica. Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, oferirà la conferència “L’educació financera des d’una perspectiva en valors humans i ètics”.

La inscripció és gratuïta i ha de sol·licitar-se enviant un correu a catedraebc@uv.es. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.

Dia i hora: dijous 24 d’octubre de 2019 a les 11:30 hores

Lloc: Saló de Graus de la Facultat d’Economia de la Universitat de València

Organitza: Càtedra d’Economia del Bé Comú

Amb el suport de: Generalitat Valenciana, Caixa Popular i la Facultat d’Economia de la Universitat de València

Col·laboren: Setem País Valencià, Enclau, Fundació NovesSendes i l’Associació Valenciana Economia del Bé Comú