“Control digital, la colonialitat de les notícies: quines són les fonts?” sessió de Nora Miralles al 5è Curs de Periodisme i Comunicació Intercultural #ComuniCanvi 2022

  30 novembre, 2022
 Lloc: Espai Societat Oberta (Carrer Sant Eusebi, 29-31 Barri de Gràcia, Barcelona)
 Organitza: Associació Intercultural Llatins per Catalunya, grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors i Agència Intercultural ITACAT
 Tipus d'esdeveniment:

La cinquena edició del curs #ComuniCanvi, organitzat per l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya, pel grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors i per l’Agència Intercultural ITACAT, amb la col·laboració de l’Espai Societat Oberta i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, es durà a terme del 9 al 30 de novembre, de 10 h a 12 h, en format presencial i virtual.

Enguany, la formació tractarà sobre ‘El control digital de la comunicació a internet. Traces de la colonialitat al servei de la informació’ i la presidenta i investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Nora Miralles, hi participarà impartint la sessió centrada en “Control digital, la colonialitat de les notícies: quines són les fonts?”.

La sessió tindrà lloc el dimecres 30 de novembre de 10 h a 12 h a l’Espai Societat Oberta (Carrer Sant Eusebi, 29-31 Barri de Gràcia, Barcelona).

Tota la informació del Curs aquí.